OKnyomozás felső fokon.

 

OKnyomozás

Sherlock Holmes nyomozó az egyik kedvencem. Kalandjait mindig nagy örömmel nézem. Nagymértékben elgondolkodtatóak és Sherlock nyomozási módszerei felettébb érdekesek.

Hogy miért hozok fel egy híres nyomozót? Nos, ha nem is pont úgy ahogy ő, de némileg én is nyomozónak érzem magam sokszor. Ügyeket tárok fel, és keresem az okokat, hogy azokat a tőlem telhető legjobban megoldjam klienseim segítségével.

Az ügy lehet lelki, érzelmi, testi. Néha fizikai betegségek okát keresem a tudatalatti segítségével. Vagy ahogy mondani szeretem, a test egyensúlytalanságait kutatom, és igyekszem egyensúlyba terelni. A lelki téren meg néha bizony találkozom rejtett, elrejtett érzelmekkel, érzelmekből épített falakkal, mindezek örökölt változatával, vagy múlt béli történésekkel amik kihatnak a jelen életre. Ezek feltárása is bizony izgalmas feladat tud lenni. Kibogozni a szálakat amik idáig vezettek.

Betegnek lehet lenni testileg is és lelkileg is... mindegyik gyökere a lelki, érzelmi értelemben elrejtett, elnyomott fájdalmak, fel nem dolgozott traumák, szituációk. De, hogy lehet ezt megkeresni?

Az Easy Life Method lehet rá az egyik megoldás. Ok nyomozásban verhetetlen. Bár sok kérdést teszek fel a kliens tudatalattijának, mert sok nézőpontból tárjuk fel az "elromlott részeket". 

Mi az oka? 
Mi váltotta ki?
Mi az ami hozzájárul?
Stb.

Megéri? Sok százan bizonyítják, hogy igen. A háttérben mindig van egy érzelmi csomag ami el van nyomva, nincs feldolgozva. Ennek kioldását, eltüntetését 100%-ban megígérhetem. Hogy mit eredményez? Általában érzelmi felszabadulást, lelki szinten megkönnyebbülést, gondolatok megváltozását pozitív értelemben, testi szinten sok esetben teljes gyógyulást.

Ez volt itt a reklám helye. 😊 Persze enélkül, hogy is juthatna el az információ a lehető legtöbb emberhez?
Hogyan is tudathatnám a nagyvilággal, hogy "Hahóóó! Itt vagyok!". 

A dolog szépsége, hogy ONLINE is tudom végezni a kezeléseket. Igen, ez létező dolog. Aki az ENERGIA nyelvét kicsit is érti, annak ez nem csapja ki a fejében a biztosítékot. 
Természetesen a személyes megkeresések száma így is sokkal több, amit meg is értek. De van aki nagyon messze lakik, akár másik országban, földrészen, vagy nem tud mozogni. Nos a módszer számukra is nyitott és használható. 


Timcsillag kalandjai folytatódnak...

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Útkereső voltam. És ahogy láttam mások útját...